Hyra kompaktlastare i Stockholm

Hyra kompaktlastare Avant 225 i Stockholm som hjälper dig att utföra dina projekt. Kraftfull bensindriven maskin på 25 hk utrustad med skopa eller pallgaffel. Skopan passar perfekt till forsling av schaktmassa, eller snöröjning. Last armen klarar lyft på 350 kg upp till 140 cm lyfthöjd och dragkraften är tillräcklig för att transportera även tunga föremål. Den klarar att åka uppför branta stigningar och liknande tack vare fyrhjulsdrivning.

Hyr kompaktlastare Avant 225 även kallad för Hyra kompaktlastare Avant 225 i Stockholm som hjälper dig att utföra dina projekt. Kraftfull bensindriven maskin på 25 hk utrustad med skopa eller pallgaffel. Skopan passar perfekt till forsling av schaktmassa, eller snöröjning. Last armen klarar lyft på 350 kg upp till 140 cm lyfthöjd och dragkraften är tillräcklig för att transportera även tunga föremål. Den klarar att åka uppför branta stigningar och liknande tack vare fyrhjulsdrivning.

Hyr kompaktlastare Avant 225 även kallad för minilastare för ett smidigt och lätt Mark och trädgårds arbete, dränering av husgrund, eller hyr kompaktlastare Avant 225 med pallgafflar för förflyttning av tunga produkter på ett smidigt och snabbt sätt.

Ergonomisk, lätt insteg.
Mycket lättmanövrerad.
hydraulik på 42 l/min i en pump.
Smidig och kraftfull, Dragkraft på hela 620/640 kp.
körhastighet upp till 10 km/h.