Hyr en minigrävare från oss och spara tid och kraft

Är du redo att effektivisera ditt nästa projekt och göra arbetet lättare? Hos Stureby Maskiner i Stockholm erbjuder vi professionell uthyrning av minigrävare som passar alla typer av projekt, från små hemmafix till större företagsprojekt. Upptäck flexibiliteten och kraften som våra minigrävare erbjuder, komplett med ett urval av skopor för alla behov.

Med en kvalitetsgrävare blir det enkelt och smidigt att utföra en rad olika projekt på ett effektivt sätt. Till exempel när du ska:

– Planera tomten.
– Schakta ur för tillbyggnad.
– Dränera grunden.
– Gräva bort en gammal häck.
– Plantera ny häck.
– Gräva kabeldiken.
– Sänka & stabilisera studsmattan.

Varför hyra minigrävare från oss?

Mångsidighet för varje uppdrag

Våra minigrävare kommer med flera olika skopor – grävskopa, smalskopa och hydraulisk planerskopa – så att du enkelt kan anpassa maskinen efter ditt projekt.

Effektivisera dina projekt

Oavsett om du planerar tomten, schaktar för tillbyggnad, dränerar grunden, eller gräver kabeldiken, gör vår kvalitetsgrävare jobbet snabbt och effektivt.

Bekväm logistik

Vi täcker hela Stockholm och omnejd, från Sigtuna i norr till Södertälje i söder. Låt oss sköta transporten för en smidig uthyrningsprocess.

Minigrävare i Stockholm med omnejd

Behöver du hjälp med logistiken när du ska hyra en liten grävare? Inom Stockholm och Storstockholm – från Sigtuna i norr till Södertälje i söder – kan vi ta hand om transporten åt dig. Passa även på att kika runt och bekanta dig med vårt övriga utbud med maskiner, utrustning och ställningar för bygg- och trädgårdsprojekt. Ända sedan 1969 har vi på Stureby Maskiner bidragit med extra styrka till otaliga projekt. Hämta kraft från oss du också.

Boka hyrmaskin, bolla funderingar, eller få hjälp att räta ut eventuella frågetecken. Kontakta oss i dag!