Spara tid och kraft – hyr en minigrävare

Vill du effektivisera dina projekt och göra arbetet lättare? Hyr en minigrävare från oss på Stureby Maskiner, vi är ett litet företag med lång erfarenhet i Stockholm som hyr ut proffsmaskiner. Hos oss kan du hyra minigrävare till både små hemmafix som större företagsprojekt. Eftersom det ingår flera olika skopor när du hyr en liten grävmaskin från oss kan du anpassa skopa efter arbetet. Du kan därför snabbt och enkelt växla mellan grävskopa, smalskopa och hydraulisk planerskopa om du så vill.

Med en kvalitetsgrävare blir det enkelt och smidigt att utföra en rad olika projekt på ett effektivt sätt. Till exempel när du ska:

– Planera tomten.
– Schakta ur för tillbyggnad.
– Dränera grunden.
– Gräva bort en gammal häck.
– Plantera ny häck.
– Gräva kabeldiken.
– Sänka & stabilisera studsmattan.

Minigrävare i Stockholm med omnejd

Behöver du hjälp med logistiken när du ska hyra en liten grävare? Inom Stockholm och Storstockholm – från Sigtuna i norr till Södertälje i söder – kan vi ta hand om transporten åt dig. Passa även på att kika runt och bekanta dig med vårt övriga utbud med maskiner, utrustning och ställningar för bygg- och trädgårdsprojekt. Ända sedan 1969 har vi på Stureby Maskiner bidragit med extra styrka till otaliga projekt. Hämta kraft från oss du också.

Boka hyrmaskin, bolla funderingar, eller få hjälp att räta ut eventuella frågetecken. Kontakta oss i dag!