Hyr golvslip i stockholm – komplett lösning

Hos oss kan du hyra golvslip för att slipa golvet hemma i bostaden, eller för företagets räkning. Vi kan ordna transport inom Stockholm med omnejd. Hos Stureby Maskiner hittar du allt du behöver för att lyckas med golvslipningen, från professionella maskiner som underlättar jobbet till golvlack, olja och hårdvaxolja som gör resultatet oklanderligt.

Ge dina golv nytt liv och lyster med hjälp av en golvslip. Välj bland välkända kvalitetsmärken såsom Edge och Lillhummel. Vi rekommenderar även att hyra en kantslip tillsammans med en slipmaskin, då kommer du ända in i kanterna på ditt golv, dit en större golvslip inte når. För toppslipning och applicering av golvolja och lut finns polermaskin att hyra.

Ett helgjutet resultat kräver bra lack, olja eller hårdvaxolja. Vi kan erbjuda Saicos hårdvaxolja i naturell eller olika kulörer, Bona Novia golvlack eller Timberex oljor för både inom- & utomhusbruk som ger golvet en varm och jämn infärgning.

Hyr slipmaskin & ge ditt golv en make-over

För dig som vill hyra slipmaskin till ditt golv, men inte har tid eller möjlighet att hämta den, finns möjlighet till transport inom Stockholm och till exempelvis Nacka, Haninge, Tyresö eller Södertälje.

Vi är det lilla erfarna företaget med professionella maskiner och personlig kontakt.

Kontakta oss för att boka direkt, eller för att räta ut eventuella frågetecken.

1,676 kr  (exkl. moms)
1,116 kr  (exkl. moms)
780 kr  (exkl. moms)
196 kr  (exkl. moms)
916 kr  (exkl. moms)
316 kr  (exkl. moms)
236 kr  (exkl. moms)
148 kr  (exkl. moms)
148 kr  (exkl. moms)
196 kr  (exkl. moms)
476 kr  (exkl. moms)