Välkommen till Stureby Maskiner – Din partner för professionell golvslipning

Hyr golvslipmaskin till bra pris i Stockholm. Med vår långa erfarenhet av uthyrning av golvslipar hjälper vi dig i ditt val av maskin och ger dig värdefulla tips inför din slipning. Vi har även ytbehandlingen du behöver efter det att din slipning är klar. Hyr golvslipmaskin till bra pris hos oss för att slipa trägolvet eller altanen. Vi erbjuder transport inom Stockholm och till exempelvis Nacka, Södermalm, Haninge, Tyresö, Huddinge eller Lidingö. Hos Stureby Maskiner hittar du allt du behöver för att lyckas med golvslipningen, från professionella maskiner som underlättar jobbet till golv ytbehandlingar så som lack, grundlack, olja, lut oljegrund, oljebets och hårdvaxolja som gör resultatet oklanderligt. Vi har märken som Saicos, Loba, Timberex, Bona, Pallman, Osmo, Gammeldags, Welin&Co. mm. Vill du hyra golvslip i Stockholm har du hamnat helt rätt!

Vi ber er ta en titt på vår Golvslipsguide där man kan läsa om dom olika golvslipmaskiner och vilka golv dom passar för och vilken maskin ni skall välja.

Sedan 1969 har Stureby Maskiner varit en trogen följeslagare för både företag och hemmafixare i Stockholmsregionen. Drivet av bröderna Christian och Daniel, står vi idag som en pelare för pålitlighet och kvalitet på Tussmötevägen i Enskede. Vi förstår vikten av rätt verktyg för varje projekt och står redo att utrusta dig med just det du behöver för att förvandla slitna golv till blanka ytor.

I vårt sortiment hittar du allt från robusta golvslipmaskiner till precisionstillbehör, alla särskilt utvalda för att möta våra höga standarder. Oavsett om du står inför en omfattande renovering eller bara vill fräscha upp ditt hem, har vi maskinerna som tar dig igenom projektet med briljans. Och för dig i Stockholm erbjuder vi en unik hemkörningstjänst som säkerställer att du får rätt verktyg när tiden är knapp.

Låt oss guida dig genom ditt nästa golvslipningsprojekt med den bästa utrustningen och supporten du kan önska dig. Läs vidare för att upptäcka hur du enkelt kan hyra en slipmaskin och varför Stureby Maskiner är det självklara valet för dina bygg- och renoveringsbehov.

Varför välja Stureby Maskiner för golvslipning?

När det kommer till golvslipning, är valet av rätt utrustning avgörande för ett lyckat resultat. Hos Stureby Maskiner förstår vi detta till fullo. Våra slipmaskiner är noggrant utvalda för deras prestanda och tillförlitlighet, vilket säkerställer att ditt projekt blir både effektivt och med ett professionellt slutresultat. Vi erbjuder maskiner som är lätta att använda, oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en entusiastisk DIY-fantast. Genom att välja oss får du tillgång till:

  • Expertis och erfarenhet: Med över femtio år i branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap om vilka maskiner som bäst tar hand om dina golv. Denna erfarenhet tillåter oss att rekommendera den optimala utrustningen för just ditt behov.
  • Högkvalitativa maskiner: Vi väljer endast maskiner från erkända leverantörer som står för hållbarhet och pålitlighet. Detta innebär att du kan känna dig trygg med att maskinen du hyr kommer att prestera på topp under hela ditt projekt.
  • Flexibilitet i hyrtiden: Vi förstår att varje projekt är unikt, och därför erbjuder vi flexibla hyrlösningar. Oavsett om du behöver en maskin för en dag eller för en längre period, kan vi anpassa våra tjänster efter dina tidsramar.

Vårt mål är att göra ditt arbete smidigt och resultaten imponerande. Vi står vid din sida genom hela processen och garanterar att du känner dig säker och stöttad – från första slipdraget till den skinande finishen.

Hyra golvslip i Stockholm

När du står inför ett golvslipningsprojekt i Stockholm, kan valet att hyra en golvslipmaskin lokalt vara avgörande för projektets framgång. Stureby Maskiner ligger centralt i Enskede och erbjuder en anpassad service för Stockholmsområdet som inte bara underlättar ditt arbete, men också ser till att du får tillgång till maskiner av högsta kvalitet utan att behöva oroa dig för transporten.

Lokal expertis och tillgänglighet

Vi på Stureby Maskiner förstår vikten av lokal närvaro. Att hyra en golvslipmaskin från oss innebär att du får tillgång till personlig service, lokala kunskaper och tips som är anpassade efter de specifika förhållandena i Stockholm. Vår personal är alltid redo att ge dig råd om vilken utrustning som passar bäst för ditt specifika golv och för de utmaningar som kan uppstå i stadsmiljö.

Hemleverans – en service vi erbjuder

Vi vet att tiden är en värdefull resurs, och i en stad som aldrig sover kan trafiken vara en utmaning. Därför erbjuder vi hemleverans av golvslipmaskiner direkt till din dörr eller byggarbetsplats. Ring oss för att diskutera dina behov och tidsplaner så ser vi till att maskinen kommer till dig när det passar dig bäst.

Smidig upphämtning

För de som föredrar att själva hämta sin hyrda utrustning finns vårt utbud av maskiner tillgängligt på Tussmötevägen i Enskede. Vi ser till att din maskin är redo att tas i bruk så att du kan komma igång med ditt projekt utan dröjsmål.

Genom att välja Stureby Maskiner för din golvslipning får du inte bara tillgång till professionell utrustning, utan också den trygghet som det innebär att ha en lokal partner med över 50 års erfarenhet i branschen.

Se våra olika maskiner du kan hyra här!

Golvslipmaskin för olika projekt

Att välja rätt golvslipmaskin är avgörande för att få bästa möjliga resultat på ditt golvslipningsprojekt. Vare sig det är för ett mindre hemprojekt eller ett större professionellt uppdrag, har Stureby Maskiner utrustningen du behöver. Våra maskiner hanterar allt från mjuka trägolv till hårda betongytor.

Anpassa efter golvmaterial

Vårt sortiment inkluderar golvslipmaskiner för olika material och behov. För trägolv erbjuder vi band- och kantslipmaskiner som kan ta bort gamla ytbehandlingar och förbereda golvet för en ny. För hårdare material som betong har vi kraftfullare slipmaskiner som effektivt kan slipa ner ojämnheter och förbereda för ytbehandling.

Rätt maskin för ditt projekt

För hemmabruk kan det vara klokt att välja en mindre och mer användarvänlig modell, medan större och mer avancerade maskiner kan krävas för professionella uppdrag. Vi hjälper dig att välja en maskin som passar både ditt golv och din kompetensnivå.

Tillbehör och extra verktyg

För att göra ditt arbete enklare och mer effektivt, erbjuder vi även ett brett utbud av tillbehör och extra verktyg som du kan hyra tillsammans med din golvslipmaskin. Det inkluderar allt från slipmaterial i olika grovlekar till dammsugare som hjälper dig att hålla arbetsplatsen ren och dammfri.

På Stureby Maskiner sätter vi en ära i att erbjuda maskiner och tillbehör som möjliggör ett proffsigt resultat, även för den oerfarne användaren. I nästa sektion kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om priser och bokning av våra golvslipmaskiner.

Priser och bokning

När du står inför ett golvslipningsprojekt är det viktigt att budgetera både tid och pengar. På Stureby Maskiner strävar vi efter att göra vår uthyrning prisvärd och transparent med tydliga kostnader utan dolda avgifter.

Kostnadsöversikt

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra slipmaskiner. Priset för uthyrning beror på typen av maskin och uthyrningens längd. En detaljerad prislista finns tillgänglig på vår hemsida, och vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för längre projekt.

Bokningsprocess

Att boka en maskin är enkelt. Det kan göras antingen via vår hemsida eller genom ett personligt besök i butiken. Vi kommer att behöva grundläggande information om dig samt detaljer om projektet för att kunna rekommendera den mest lämpliga utrustningen.

Deposition och ID-krav

En deposition kan krävas vid bokning, som en säkerhet för maskinen. Detaljerna kring depositionens storlek och återbetalning förklaras tydligt i bokningsprocessen. Dessutom behöver du visa upp en svensk giltig ID-handling när du hämtar utrustningen.

Hemkörningsservice

För din bekvämlighet erbjuder vi en hemkörningsservice. Detta är särskilt fördelaktigt för de som inte har möjlighet att transportera maskinen själva. För att boka hemkörning, kontakta oss via telefon eller e-post, så arrangerar vi en tid som passar ditt schema.

Service och support

På Stureby Maskiner förstår vi att kvaliteten på din upplevelse inte bara hänger på maskinerna du hyr, utan också på den support som följer med. Vår kundservice är anpassad för att ge dig trygghet och assistans genom hela ditt projekt.

Kundservice

Vi har ett engagerat team som är redo att hjälpa dig med allt från rådgivning vid val av maskin till teknisk support. Om du har några frågor före, under eller efter din uthyrningsperiod, är vi bara ett telefonsamtal eller ett mejl bort.

Teknisk support

Om du stöter på problem med någon av de hyrda maskinerna utanför våra öppettider, är vår tekniska support tillgänglig via e-post. Vi läser och svarar på meddelanden även kvällar och helger för att säkerställa att eventuella hinder kan övervinnas snabbt.

Nödsituationer

För nödsituationer erbjuder vi tydliga instruktioner och supportvägar. Vi är fast beslutna att lösa eventuella problem så att ditt projekt kan fortsätta med minimalt avbrott.

Uppföljning efter uthyrning

Efter avslutad uthyrning följer vi upp för att försäkra oss om att allt har gått smidigt och att utrustningen har mött dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att kontinuerligt förbättra vår service.

FAQ

När man ska hyra en slipmaskin eller golvslipmaskin kan det dyka upp många frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågeställningarna och tillhandahåller tydliga svar för att underlätta din hyrprocess hos Stureby Maskiner.

Vad ingår i hyran av en slipmaskin?

När du hyr en slipmaskin hos oss ingår grundutrustningen som krävs för att komma igång med ditt slipprojekt. Vi ser till att maskinen är i toppskick och redo att användas. Förbrukningsmaterial som slipband eller -papper kan köpas till på plats.

Hur länge kan man hyra en golvslipmaskin?

Vi erbjuder flexibla hyresperioder som kan anpassas efter ditt behov, från en dag upp till flera veckor. Om du är osäker på hur länge du kommer att behöva maskinen, kan vi ge råd baserat på din projektstorlek och tidplan.

Behöver jag någon speciell kunskap för att använda maskinerna?

Våra maskiner är användarvänliga och vi tillhandahåller fullständiga instruktioner vid uthyrningstillfället. Om du inte har erfarenhet av att använda slipmaskiner tidigare, rekommenderar vi en snabb genomgång med en av våra experter.

Hur bokar jag hemkörning av maskinen?

För att boka hemkörning, ring oss direkt eller ange det som önskemål när du bokar online. Vi koordinerar sedan tillsammans en lämplig leveranstid som passar din schema.

Vad händer om maskinen går sönder under användning?

Trots att våra maskiner är av hög kvalitet och regelbundet underhållna, kan olyckor eller tekniska fel inträffa. Om maskinen går sönder under användning, kontakta oss omedelbart för att vi ska kunna hjälpa dig. Vi kommer att ordna med reparationer eller ersättningsmaskin så att ditt projekt kan fortsätta med så lite störningar som möjligt.

Har du fler frågor? Vårt team på Stureby Maskiner är alltid redo att ge dig de svar och den hjälp du behöver för att ditt slipprojekt ska bli en framgång.

-30%
HYR
Från: 865 kr Från: 606 kr
-30%
HYR
Från: 680 kr Från: 476 kr
-30%
HYR
-30%
HYR
Från: 680 kr Från: 476 kr
-30%
HYR
Från: 925 kr Från: 648 kr
-30%
HYR
Från: 740 kr Från: 518 kr
-30%
HYR
Från: 495 kr Från: 347 kr