Hyra Skylift i Stockholm

När du behöver komma åt saker högt upp är skylift ett väldigt bra alternativ. Man står i en säker bur som går att höja och sänka enkelt. Man tar sig snabbt upp och ner med hjälp av en skylift på ett säkert sätt med några knapptryck. Det kallas även släpvagnslift eftersom den kopplas bak på bilen under transport. När man ska upp i ett högt träd för att kapa en gren eller fixa något på en fasad är skylift rätt val för dig. Släpvagnsliftar är även populära hjälpmedel vid fönstermålning, byte av vindskivor eller mindre taklagningar. Vår minsta skylift har även fördelen att kunna bli så smal att den kommer in genom trånga passager, tex. mellan två grindstolpar på en villatomt. Vid större fasadrenoveringar som tar lång tid är en byggställning att föredra. 

Med en kvalitetsskylift känner du dig säker och har alla dom funktioner som behövs. Du utför ditt höghöjdsarbete på ett snabbt och effektivt sätt. Fler exempel på vad en skylift används för: 

– Hänga upp julbelysning.
– Fönsterbyte.
– Byta vindskivor.
– Måla om fönster.
– Mindre lagningar på fasad.
– Sätta upp skyltar.
– Mindre lagningar av tak.

Skylift i Stockholm med omnejd

Behöver du hjälp med logistiken när du ska hyra en skylift? Vi kan hjälpa dig med transporten inom Stockholm, från Danderyd och Sollentuna i norr till Värmdö, Nacka, Tyresö, Huddinge och Hanine i söder. Passa även på att titta runt på vårt sortiment av hyrmaskiner och verktyg för ditt bygg- eller trädgårdsprojekt. Ända sedan 1969 har vi på Stureby Maskiner bidragit med extra styrka till otaliga projekt. Hämta kraft från oss du också.

Boka hyrmaskin, bolla funderingar, eller få hjälp att räta ut eventuella frågetecken. Kontakta oss i dag!

HYR
Från: 1,245 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan