MASKINUTHYRNING I STOCKHOLM

Vi hyr ut utrustning och maskiner till både företag och privatpersoner. Stureby Maskiner är ett välkänt och välrenommerat företag i Stockholm och har funnits på Tussmötevägen i Enskede sedan 1969. Samtliga hyrmaskiner är av hög kvalitet och underlättar och effektiviserar ditt arbete.

Det mesta inom bygg- och trädgårdsutrustning

Vi har det mesta du kan tänkas behöva vad gäller maskiner och utrustning till bygget eller trädgården. Hos oss kan du bland annat hyra byggmaskiner, byggdammsugare, gasolbrännare, laser, mattstripper och betongblandare. Avfuktare, gersåg och lackfräs är andra maskiner du kan hyra av oss. Även ställningar i olika modeller finns att hyra.

För dig som ska arbeta i trädgården kan vi erbjuda häcksaxar, markvibratorer, såmaskiner, motorsågar, jordborr och jordfräsar. Med rätt utrustning kommer arbetet att gå smidigare, oavsett om det är inom- eller utomhus. För dig som inte har tid eller möjlighet att hämta maskinen hos oss finns möjlighet för transport av maskinen.

Kontakta oss

Vi erbjuder maskinuthyrning i Storstockholm, Nacka, Haninge, Tyresö och Södertälje. Du är välkommen att ringa oss på telefon 08-81 02 20 om du har frågor eller vill hyra en av våra maskiner. Du kan även skicka ett meddelande till oss.

kontakta oss

klicka här