Proffsbutiken för privatpersoner

med eller utan moms

Stureby Maskiner väljer nu att byta riktning på hur vi visar upp våra maskiner och produkter. Då vi genom åren mestadels har haft företagskunder har alla priser på hemsidan presenterats utan moms. Vi har märkt att fler och fler privatpersoner inte känt sig välkomna hos dom större uthyrarna som oftast sätter företagen i första hand. Vet ni vad? Här är ni välkomna! Vi går nu live med vår nya hemsida där du som kund kan välja att se priserna med eller utan moms. Hur då, kanske du undrar? Det är enkelt, du klickar på ”Privat/Företag” knappen högst upp på höger sida, då ändras alla priser efter dina önskemål. Bra va!
Vi kommer även börja fylla på med förbrukningsvaror så som: skruv, spik, stolpskor, slippapper och mer ytbehandling i butiken och allt kommer vara prissatt med moms inräknat för att göra det enklare för er privatpersoner. Vi ska vara proffsbutiken för både företag och privatpersoner!

Kommentera