Inspiration till hemmet

göra en vinkällare

Inspiration till hemmet! Har du precis byggt om hemma med hjälp av våra maskiner? Då får du väldigt gärna dela foton på ditt projekt med andra hus-, torp- & bostadsrättsägare genom oss på Stureby Maskiner. Vi kommer börja samla på oss “före & efter” bilder som vi delar på våra sociala medier.

På bilden ovan ser ni en nygjord vinkällare. Den är från en av våra kunder som med hjälp av Duss bergborr & Snigeldynamit fick bort en massa berg och helt plötsligt fick ett till rum på källarvåningen. Bra jobbat säger vi!

Ni kan välja att vara anonyma eller inte, endast skicka ett par bilder eller skicka bilder och en beskrivning av projektet. Allt är välkommet! Hjälp oss att hjälpa andra med inspiration från ditt lyckade hemmaprojekt!

Maila in till info@sturebymaskiner.se

Tack på förhand! Med vänliga hälsningar, bröderna på Stureby Maskiner.

Kommentera