Nu kan du hyra skylift av oss

Omme mini 12 miljöbild 2

Äntligen! Nu har vi en skylift, även kallad släpvagnslift, på uthyrningen till bra pris. När du ska måla om huset, byta ett fönster eller renovera vindskivorna och inte orkar montera upp en stor byggnadsställning är skylift svaret. Ska den in på tex en villatomt är det bra om släpvagnsliften kan bli tillräckligt smal för att ta sig igenom trånga passager som mellan två grindstolpar. Vi har en Omme Mini 12 som är en proffsmaskin av grym kvalite. Max arbetshöjd är 11,90 meter, man når alltså nästan 12 meter upp och står på knappt 10 meter. För att flytta runt skyliften på tomten eller där du arbetar är den utrustad med hjälpdrift.

Släpvagnsliften väger 1200 kg så det är viktigt att kolla upp vad din bil får dra. Kontakta oss så hjälper vi dig med dessa frågor, alternativt erbjuder vi utkörning av våra maskiner till ett bra pris!

Kolla in vår skylift för uthyrning genom att klicka här.

Kommentera